Free delivery Doprava v SR ZADARMO

Hurá prázdniny!

...a ako zbaliť deti na prázdniny, aby nič nepostrácali?

 

     Konečne prišiel vytúžený a radostný čas prázdnin a vy potrebujete zbaliť Vaše dieťa do tábora, k babičke alebo na vysnívanú dovolenku.

     V momente balenia vecí oceníte praktického pomocníka modernej domácnosti, a to vodeodolné samolepiace menovky od slovenskej firmy PutMyname.sk. Menovky dodajú  vašim veciam hodnotu štýlovej identifikácie a navyše vám ušetria čas rýchlou a jednoduchou aplikáciou, pretože ich stačí iba nalepiť! Menovky sú skrátka farebné nálepky s menom :) A taktiež hlavne Vám ušetria peniaze znížením strát alebo zbytočnou zámenou vecí.

     Aby sme vám celý proces balenia uľahčili, prikladáme pár tipov:

     S menovkami môžete označiť takmer všetky veci: oblečenie, topánky, osobné predmety, poháriky, fľašky na pitie, školské či športové potreby... Pri oblečení ich môžete nalepiť na nylonový štítok trička a následne menovka vydrží aj niekoľkonásobné pranie alebo sušenie v sušičke.  Vydržia tiež na obedári, na pohári alebo na fľaške, ako aj opakované umývanie v umývačke riadu,  pretože sú  vodeodolné!

      Menovku si viete jednoducho a rýchlo sami nadizajnovať online na www.putmyname.sk, kde si zadáte svoje meno, telefónne číslo, alebo adresu. V ponuke je množstvo farebných obrázkov/ikoniek, typ a farba písma a taktiež si môžete vybrať aj farebné pozadie menovky. Objednanie je veľmi jednoduché pre každú vekovú kategóriu a zaberie len pár minút. Po uhradení objednávky cez internet banking vám v priebehu týždňa príde balenie menoviek poštou priamo domov (1 balenie menoviek na oblečnie obsahuje 60ks nálepiek/1 meno/9,99 EUR vrátane poštovného - doporučene, aby sa žiadna zásielka nestratila. Menovky do topánok obsahujú 24ks nálepiek/1 meno/9,99EUR vrátane poštovného).

                                                                                                                    oblecko2

Menovky so zdravotnými obrázkami - alergény

Na záver ostáva už len zaželať krásne prázdniny plné zážitkov s detským úsmevom na tvári!

                                                                                                                                                 zoya

Používame cookies, aby sme Vám umožnili pohodlné používanie nášho webu a vďaka analýze dát neustále zlepšovali jeho funkcie, výkon a použiteľnosť. Viac informácií tu.

Vlastné nastavenie cookies