POSLEDNÉ OBJEDNÁVKY pred Veľkou nocou!!!

posielať ich budeme v PIATOK 22.3.

Free delivery Doprava v SR ZADARMO

Návod: ako správne aplikovať menovky

Menovky na oblečenie = univerzálne menovky (rovnaký produkt, vyrobený z toho istého materiálu)

       Všetky naše menovky sú nálepky a aj vodeodolné! Preto označovaní vecí nebolo nikdy viac jednoduchšie :)  Koľko času Vám predtým zabralo označenie 60kusov detských vecí? Ak ste oblečenie označovali vyšívaním, tak určite aj niekoľko hodín.

     S menovkami PutMyname je môžné označiť takmer čokoľvek. Aby ste pripevnili menovku na tričko, vetrovku, čiapku, topánky alebo na fľašku s vodou, potrebujete len pár sekúnd. Stačí ju iba nalepiť a je to hotovo! Povrch  predmetu musí  byť vždy rovný, čistý a suchý,  aby sa menovka pevne prilepila. Na menovke nesmú  ostať  žiadne  vzduchové bubliny a rohy menovky musia byť rovné, inak môže dôjsť k následnému odlepeniu. Menovky môžte použiť aj na označenie oblečenia. Jedinou podmienkou je, že musí byť nalepená na "nylónové" štítky od výrobcu (to sú tie lesklé). Vtedy vydrží práčku i sušičku!

     Spolu s Vašim dieťatkom si môžte cez náš web PutMyname vytvoriť vlastný dizajn menovky. Web je veľmi intuitívny a s rýchlou možnosťou objednania si rôznych typov menoviek: Menovky na oblečenie, univerzálne menovky, Menovky do topánok a selfie menovky do školy.
Pri aplikácii menoviek Vám odporúčame dodržiavať nasledujúci postup:

     Povrch  predmetu musí  byť vždy rovný, čistý a suchý,  aby sa menovka pevne prilepila. Na menovke nesmú  ostať  žiadne vzduchové bubliny a rohy menovky musia byť rovné, inak môže dôjsť k následnému odlepeniu.
Menovky na oblečenie  je  možné aplikovať  len na nylonový štítok, na ktorom je informácia o výrobe a údržbe textílie.  Nylonové nášivky sú tie,  ktoré sa nedajú žehliť a sú lesklé.  POZOR! Nemýliť si štítky napr. s logom firmy (vyrobené z iného materiálu ako je nylónový štítok=je lesklý).

     Menovky    podľa   ich   uvedenej  špecializácie  je  možné umiestniť  do  práčky   (max. do 40 st. a  1000  otáčok/1min.,  bez  používania  aviváže, neodporúčajú  sa  ani  žiadne zmäkčovače vody, bielidlá a iné agresívne prípravky),   sušičky,   chladničky,    mrazničky, mikrovlnnej rúry, umývačky a exteriéru.

      Samolepku pevne pritlačte na štítok a je nutné počkať minimálne 24 hodín, aby sa lepidlo menovky dobre prilepilo k povrchu a až potom je možné ju dať do práčky, umývačky riadu, .... Pri dodržaní postupu menovka vydrží práčku i sušičku až niekoľko mesiacov. Ak by ste menovku chceli nalepiť rovno na textil,  bohužiaľ žiadna menovka nemá vlastnosti, aby sa po opraní udržala na bavlnenej textílii. Ak chcete menovku odlepiť, lebo oblečenie po svojom dieťaťku ďalej posúvate, nie je problém ju nechtom a s vačšou silou odlepiť od štítku - čo pri popise fixou nie je možné alebo pri nažehlovačkách.

     Vzhľadom na to, že menovky prichádzajú do kontaktu s detskou pokožkou, prioritou pri tlačení menoviek nám bola ekologická tlač a nie agresívne farbivá, preto farebnosť a stálosť dizajnu menovky nie je dlhodobo garantovaná, časom a opotrebovaním dochádza k jej vyblednutiu, následne odporúčame použiť novú menovku.

  APLIKÁCIA MENOVKY DO TOPÁNOK:

     Povrch predmetu musí byť vždy rovný, čistý a suchý, aby sa menovka pevne prilepila. Na menovke nesmú ostať žiadne vzduchové bubliny a rohy menovky musia byť rovné, inak môže dôjsť k následnému odlepeniu. Po aplikácii menovky je nutné počkať minimálne 12 hodín, aby sa lepidlo menovky dobre prilepilo k povrchu.

     Ak do topánočiek detičky nepoužívajú ponožky, vzhľadom na silnejšie potenie chodidla a jeho slanému pôsobeniu na menovku môže dochádzať k poškodeniu dizajnu menovky. Menovku odporúčame nalepiť na vložku topánočky v mieste kde je klenba chodidla. V prípade zimných topánočiek môžete menovky nalepiť na vnútornú stranu jazyka topánok, kde detičky lepšie uvidia menovku, podľa ktorej rozoznávajú pravú a ľavú nôžku.

     Farebnosť a stálosť dizajnu menovky nie je dlhodobo garantovaná, časom a opotrebovaním dochádza k jej vyblednutiu, následne odporúčame použiť novú menovku.

 

APLIKÁCIA MENOVIEK DO ŠKOLY:

     Pre  popisovateľné    menovky  je  vhodné  polopermanentné  nerozmazateľné   pero.   Niektoré  bežné  perá  v domácnosti môžu pri styku s vodou text rozmazať.

Po odlepení menovky už ju neodporúčame skúšať opätovne naliepať na iné predmety.

 

Menovky pre vsetkych

Používame cookies, aby sme Vám umožnili pohodlné používanie nášho webu a vďaka analýze dát neustále zlepšovali jeho funkcie, výkon a použiteľnosť. Viac informácií tu.

Vlastné nastavenie cookies