POSLEDNÉ OBJEDNÁVKY pred Veľkou nocou!!!

posielať ich budeme v PIATOK 22.3.

Free delivery Doprava v SR ZADARMO

Spôsob dopravy, platobné podmienky

DOPRAVA

Poštovné v rámci Slovenska DOPORUČENE (2.TRIEDA) = ZADARMO je zabezpečená iba Slovenskou poštou.

postovne za menovky zadarmoAk si zákazník vyberie dodanie Slov.poštou = obyčajná zásielka/LIST, za túto službu SP nevieme garantovať dodanie. Tieto zásielky posielame len na vlastné riziko zákazníka. Za straty obyčajnej zásielky = LIST Slovenskej pošty nenesieme zodpovednosť. Prosím kontaktujte s touto požiadovkou poštu, my nie sme jej zamestnanci a nevieme s tým nič spraviť. Páči sa kontakto na poštu:  www.posta.sk

Kuriér cez Slov.poštu = 6 EUR (zásielku by mal doručiť na ďalší prac.deň od jej podania na pošte.)

Doporučene + 1.TRIEDA je príplatok: + 0,50 EUR (neznamená to, že  objednávka bude nami vybavovaná prioritne)

Poštovné v rámci EU

obyčajný list + 1,5 EUR

DODACIA DOBA = DOBA VYEXPEDOVANIA

Doba vyexpedovania tovaru, ktorý je vyrábaný na mieru zákazníka je cca 6-8 prac.dní. - od prijatia platby.

      Naše menvoky sú vyrábané zo špeciálneho materiálu a sú vytvárané online zákazníkom na mieru, preto nie je možné ich mať skladom. Následne proces spracovania a vyexpedovania objednávok trvá niekoľko pracovných dní (nazbieranie objemu objednávok, presun do/z tlačiarní, triedenie, balenie,...). Vždy sa snažíme nielen dodržať, ale prípadne ak je to možné aj skrátiť dobu vyexpedovania, aby ste čo najskôr obdržali Vašu objednávku s našími menovkami.

     Bohužiaľ dodaciu dobu slov. pošty nie je možné z našej strany ovplyvniť. Predávajúci nezodpovedá za oneskorené dodanie tovaru zavinené poštou.

    Vzhľadom na to, že každá objednávka je šitá priamo podľa požiadaviek zákazníka, tak nie je možné zasielanie na DOBIERKU a v prípade neprevzatia tovar už nedokážeme posunúť ďalej na predaj.

     V prípade NEPREVZATIA doporučenej zásielky alebo opätovného zasielania doporučenej zásielky je klient povinný doplatiť poplatok 2 Eur za opätovné zaslanie - v cene je zahrnuté poštovné a balné a až po úhrade danej čiastky na účet Myname s.r.o. mu bude opätovne zaslaná doporučená zásielka. Takúto zásielku skladujeme maximálne po dobu 6mesiacov, následne zásielka prepadá v prospech firmy MYNAME s.r.o, ako náklady za skladné.

     Predávajúci si vyhradzuje právo na predĺženie dodacej lehoty v prípade, že sa vyskytnú nepredvídateľné okolnosti. O takomto predĺžení dodacej lehoty bude kupujúci bezodkladne informovaný.

Chceme upozorniť našich klientov, aby si objednávanie menoviek nenechávali na koniec letných prázdnin (posledný augustový a prvý septembrový týždeň), lebo v tých dňoch je veľa dní pracovného voľna a na pošte a ani v tlačiarni sa nepracuje, taktiež je aj obrovský dopyt po menovkách a tým pádom sa dodanie objednávok  v tých dňoch z kapacitných a aj technických dôvodov môže predĺžiť. Odporúčame menovky si objednať v predstihu začiatkom leta, aby ste ich mali pripravené bez zbytočného stresu k začiatku novému školského roka :)

 

PLATOBNÉ PODMIENKY

Platby sa dajú realizovať akoukoľvek debetnou alebo kreditnou platobnou kartou.
Možné platby:
1. on-line platba cez CardPAY (možnosť platiť okamžite = zadanie čísel z bank.karty) - návod od Tatrabanky
2. internet banking (tovar je daný na spracovanie až po pripísaní celej ceny tovaru na účet predávajúceho a spárovaním zadaním variabilného symbola z objednávky. O jej spracovaní Vás budeme informovať mailom)

Záruka bezpečného nakupovania

Všetky transakcie sú vykonávané s maximálnou bezpečnosťou cez šifrovací systém SSL (Secure Sockets Layer). Táto technológia garantuje maximálnu bezpečnosť pre všetku komunikáciu medzi našimi zákazníkmi a PUTMYNAME s.r.o.
Ako držiteľ SSL Certifikátu garantujeme, že komunikácia medzi naším serverom a Vaším počítačom je bezpečná a súkromná. Systém neustále monitorujeme a chránmei našu webovú stránku. Zaväzujeme sa k chránenie súkromia našich zákazníkov a bezpečnosti našich webových stránok.

 

Menovky pre vsetkych

Používame cookies, aby sme Vám umožnili pohodlné používanie nášho webu a vďaka analýze dát neustále zlepšovali jeho funkcie, výkon a použiteľnosť. Viac informácií tu.

Vlastné nastavenie cookies