POSLEDNÉ OBJEDNÁVKY pred Veľkou nocou!!!

posielať ich budeme v PIATOK 22.3.

Free delivery Doprava v SR ZADARMO

O nás = vznik PUTMYNAME

      Ahojte, volám sa Katka. Som veľmi rada, že ste zavítali na stránku PUTMYNAME a zaujíma Vás, ako to s menovkami vlastne celé začalo :) História nálepiek s menom na označenie detských vecí sa začala písať od roku 2016, keď som bola mamina na materskej dovolenke.

     Ako to už v živote chodí, celé to bola jedna veľká súhra životných udalostí, ktoré sa mi začali pliesť do cesty, keď moja dcérka Sofinka (3r.) začala chodiť do škôlky a ja som v tom čase ležala v nemocnici. Na konci októbra, keď som bola prepustená z nemocnice, som doma našla x cudzích vecí zo škôlky a kopec našich vecí, zas naopak, chýbalo. Manžel považoval obsah škôlkarskej skrinky automaticky za náš majetok a tak, čo v nej našiel, to zobral domov. A to bol môj prvotný podnet, kedy som začala hľadať možnosti, ako vyriešiť tento problém s označením detských vecí, no bohužiaľ okrem centrofixy a ihly (s ktorou nie som ani náhodou kamarátka), som nič iné na trhu nenašla.

     Počas jesene r.2015 sme išli na dovolenku k mojej kamarátke Evke do Veľkej Británie. U jej 2 detičkách, ktoré navštovali školské zariadenia som objavila presne to, čo som hľadala = menovky (teda nálepky s menom ;). Mali nimi označené všetko: fľašky na pitie, bundy, čiapky, topánky, školské potreby a aj veci na krúžky. Úplne som žasla nad vlastnosťami tejto "obyčajnej" nálepky, ktorá aj po opratí stále držala a neodlepila sa ani po styku s vodou. Hneď som začala pátrať, kde také nálepky môžem zohnať aj pre svoju dcérku. Evka mi ukázala web, kde som si vedela celú menovku krásne nadizajnovať a následne o pár dní mi prišla pohodlne poštou priamo domov. Menovkám som sa veľmi tešila, no ich cene, ktorá sa mi zobrazila na bankovom výpise po prerátaní kurzového rozdielu, už bohužiaľ nie. A v tej chvíli sme si s manželom povedali, že tento skvelý produkt musíme doniesť aj do slovenských domácností. Ale hlavne, za priaznivú cenu.

A tak sa začal písať príbeh jedného skvelého zlepšováku pre náš aj váš život - príbeh menoviek PUTMYNAME.sk. Jednoducho sa len nalepia, sú vodeodolné, a tak sa môžu prať, či umývať v umývačke riadu a lepiť skoro na všetky predmety každodenného použitia.

5 hlavných bodov pri spúšťaní webu www.putmyname.sk boli:

  1. bod: aby všetky naše menovky boli mega praktické - teda nalepovacie.
  2. bod: 1 balením menoviek označíte všetky veci: oblečko, topánky, hračky, fľašky na pitie,...
  3. bod: vytvoriť jednoduchý a intuitívny postup pri dizajnovaní a objednávaní menoviek
  4. bod: minimum produktov, nech nákup je vybavený za pár sekúnd a klikov
  5. bod: menovky za prijateľnú cenu a bez ďalších skrytých poplatkov.

Nášmu e-shopu www.putmyname.sk chcem popriať, nech všetkým dobre slúži!

A ja som veľmi vďačná za každú povzbudivú a pozitívnu spätnú väzbu na skúsenosti s našími menovkami. Ďakujem za každú napísanú recenziu, zdieľanú fotku na sociálnych sieťach a hlavne ďalšie odporúčanie ďalším maminám,  lebo to je naša najlepšia reklama ;)

Ďakujeme ešte raz, že kúpou menoviek podporíte Slovenského výrobcu.

Mgr. Katarína Kulichová

...naša vianočná 2022:kulichova

Menovky pre vsetkych

Používame cookies, aby sme Vám umožnili pohodlné používanie nášho webu a vďaka analýze dát neustále zlepšovali jeho funkcie, výkon a použiteľnosť. Viac informácií tu.

Vlastné nastavenie cookies