Dnes objednané menovky budeme posielať v PIATOK 3.4. :)

Free delivery Doprava v SR ZADARMO

Ide sa do tábora = zoznam vecí, ktoré ale nezabudnite označiť nálepkami s menom ;)

Školský rok končí a nastáva vytúžený čas prázdnin, plného slnka, zážitkov a dovoleniek. Pre deti je to najkrajší čas z roka, ale pre pracujúcich rodičov je to aj troška stresujúce obdobie, kedy nastáva veľké plánovanie,lebo predsa len 2 mesiace prázdnin, nie každý rodič dokáže vykryť pracovným voľnom a plnými dúškami sa venovať detičkám.menovky do tabora

Niektorí rodičia časť prázdnin riešia rodinnou dovolenku v zahraničí, ďalší zas spoznávajú krásy našej domoviny. Niektoré rodinky majú šťastie na ešte vitálnych starých rodičov na dôchodku, ktorí radi pomôžu s vnúčatkami. Mnohí rodičia, kvôli pracovným povinnostiach nemajú možnosť sa toľko venovať svojim potomkom a tak im hľadajú vhodné alternatívy na príjemne vyplnený čas prázdnin. Najobľúbenejším a najpestrejším riešením je jednoznačne detský tábor.

Čo detičky môžu očakávať od tábora?

Taký tábor však vyžaduje poriadnu prípravu (hlavne pre maminy), aby tam dieťa malo všetko, čo potrebuje - nič mu nechýbalo, ale zas treba dávať pozor, nech mu nenabalíme kopec zbytočností, ktoré nevyužije, prípadne následne stratí.

Takže poďme po poriadku, čo zbaliť a ako prípadným stratám v tábore predchádzať. Zbaliť by sme dieťa mali do praktického kufra na kolieskach, aby vedelo aj bez pomoci rodičov s ním manipulovať a čo by mal obsahovať:

  1. VECI NA CESTU :
  1. OBLEČENIE = nachystali ste obrovskú hromadu všetkého možného a teraz zisťujete, že to vlastne nemáte kam napchať? To vôbec nevadí, nemusíte to totiž s tými zásobami oblečenia až tak preháňať. Zbaľte svojmu dieťaťu mikiny, kraťasy aj nohavice ideálne po 3 kusoch. Tak mu totiž vždy zostane nejaká rezerva, keď sa náhodou niekde namočí hneď dvakrát za sebou.balenie do tabora

Faktom je, že každý tábor má svoj individuálny zoznam vecí, aby sa prihliadalo na ich plánovaný program. My sme pre vás pripravili taký všeobecný zoznam potrebných vecí. Dobré je, keď si zoznam 2x vytlačíte a keď budete baliť, tak budete odškrtávať jednu položku za druhou a zas ďalšiu kópiu pribalíte, aby to isté dieťa spravilo pri odchode z tábora.

Oblečenie, ktoré sa zíde (= cca na 1 týždeň), číslo 3 je správna voľba:

  1. OBUV:
  1. POTREBY PRE OSOBNÚ HYGIENU:

5.INÉ drobnosti:

Čo sa neodporúča deťom pribaliť?:

Baľte spoločne s dieťaťom, aby malo prehľad, čo má zabalené a ktoré veci sú jeho. Všetky veci od oblečenia až po topánky, fľašky na pitie a mobil, označte menom či iniciálami dieťaťa – bez toho si deti veci ľahko zamenia či stratia.

Poradíme Vám najpraktickejší spôsob ako označiť detské veci = menovkami.

Sú to vodeodolné nálepky s menom a viete nimi označiť skoro všetky veci: oblečenie, topánky, poháriky, fľašky na pitie, školské či športové potreby... Pri oblečení ich treba nalepiť na nylonový štítok (to je ten lesklý a sú na ňom informácie o textílii)  a následne menovka vydrží aj niekoľkonásobné pranie alebo sušenie v sušičke.  Môžte ich nalepiť na pohár alebo na fľašku a bezproblémov vydržia opakované umývanie v umývačke riadu. Odporúčame na menovku napísať nielen meno dieťaťa, ale aj telefónne číslo, v prípade straty, Vám naň vedia nálezcovia zavolať.oznacenie veci do taboraMenovku si viete jednoducho a rýchlo sami nadizajnovať na našom webe  www.putmyname.sk, kde si zadáte svoje meno, prípadne telefónne číslo, alebo adresu.

V ponuke máme množstvo farebných obrázkov/ikoniek, typ a farba písma sa taktiež dá vybrať z viacerých možností aj farebné pozadie menovky. Objednanie je veľmi jednoduché. Po uhradení objednávky cez internet banking Vám v priebehu týždňa príde balenie menoviek poštou priamo domov. Cena za balenie menoviek je 11,99EUR za 60ks nálepiek a poštovné - doporučene  ZADARMO.

A čo je dôležité, vďaka menovkám po návrate domov nestrácate Vy a ani ostatní účastníci pobytu čas a nervy pátraním po chýbajúcich/stratených veciach.

A už len na záver Vám želáme krásne leto plné zážitkov a pohody ?

Používame cookies, aby sme Vám umožnili pohodlné používanie nášho webu a vďaka analýze dát neustále zlepšovali jeho funkcie, výkon a použiteľnosť. Viac informácií tu.

Vlastné nastavenie cookies