Dnes objednané menovky pošleme v UTOROK  23.4. :)

Free delivery Doprava v SR ZADARMO

Recenzia = výhody a nevýhody pečiatky na textil verzus nalepovacie menovky na oblečenie

Moje skúsenosti s pečiatkou na textil:

Nad týmto produktom ako aj nad nažehľovačkami na oblečenie som uvažovala dlhšiu dobu, či ich zaradiť do našej ponuky www.putmyname.sk, lebo dané produkty personalizujú veci a umožnili by väčší výber a pestrosť ako označiť detské veci. Predsa len nálepky pri oblečení musia byť nalepené na nylónový štítok od oblečenia, lež bohužiaľ tie nie každá textília obsahuje = napr. ponožky a vtedy by sa dané produkty mohli použiť ako alternatívy.
Ako aj nažehľovačky, tak aj pečiatky na oblečenie som osobne otestovala vo svojej domácnosti s 2 detičkami: chlapec 4r = škôlkár a dievča 9r = školáčka - predsa každé pohlavie a vek má svoje charakteristiky.Prvý kontakt s pečiatkou bol zaujímavý, lebo všetko prišlo pekne zabalené, ale po viacerých kusoch a musela som si aj 2-3x prečítať návod, aby som pochopila, či ju správne spojazdním do používania a následne ako dopĺňať atrament v prípade vyschýnania.
Nutné bolo dávať pozor na uzáver, aby sa nestratil, lebo pečiatka môže rýchlejšie vyschýnať, čo klasika pri 2 deťoch, ktoré si chceli všetky svoje papierikové výtvory označovať, bolo dosť náročné ustrážiť.
Pri kúpe pečiatky máte na výber buď čierny atrament, alebo červený a modrý = je na vás aký si vyberiete.
Ja som kúpila čierny a červený, ale moc mi to nepomohlo, lebo som veľmi rýchlo zistila, že pri chlapčenskom tričku, či šiltovke v tmavodrej farbe ani jedna z farieb nepomôže = nebolo ju vidno.
výhody:
  1. výhoda pečiatok je naozaj len pri svetlom oblečení, ktoré nemajú nylónový štítok a viete ich nimi označiť = následne taktiež je nutné čakať niekoľko hodín pred prvým praní, ako je to pri nálepkách s menom
  2.  obidve detičky, no hlavne dcérku 9r. pečiatka veľmi bavila, to musím uznať, všetky papiere, ktoré vytvorila, tak si ich opečiatkovala svojím menom = tu som videla veľkú výhodu pečiatky, že si mohli veľa označovať, čo nie je možné pri nažehľovačkách alebo nálepkách s menom.
....asi po 2-3 týždňoch mi dcérka celá nešťastná došla ukázať pokazenú pečiatku, v ktorej rypla struna a už to nešlo správne nasadiť, po každom stlačení pečiatky, už to celé vypadávalo.
Keďže som pečiatku objednávala zo zahraničnej stránky, kde už komunikácia viazla na bode mrazu a posielanie doporučene a poistenie zásielky by ma stálo okolo 10eur, tak som sa na to vykašľala – moja chyba :(
Ďalšie nevýhody pečiatky:
  1. neviete ňou označiť veci-predmety ako napr.: fľašky na pitie, peračník, loptu, kolobežku, okuliare,...
  2. označíte len svetlé oblečenie
  3. taktiež odporúčajú po aplikovaní čakať niekoľko hodín a až potom je možné pranie
  4. po opraní, keď sa nejaké textílie poposúvajú, tak už text nie je pekne čitateľný = následne to neviete vyprať
  5. ak chcete vec ďalej posunúť, tak nie je šanca pečiatku na textil odstrániť = takže oblečenie znehodnotené
  6. pri menších deťoch škôlkaroch by som ich určite bez dozoru s pečiatkou nenechávala, nech nemáte viac upratovania a zničených vecí ako úžitku
  7. pri prvom použití treba aspoň 2x zrozumiteľne prečítať celý návod. Nehovoriac, že pri manipulácii s fľaštičkou „atramentu“ = treba dávať pozor na nežiadúce vyliatie, lebo máte o nervy postarané. Taktiež treba pečiatku uzatvárať, aby nedochádzalo k jej rýchlemu vyschýnaniu (= uzáver, sme večne hľadali, kde je).
Nalepovacie menovky určite už veľmi dobre poznáte, preto len v krátkosti zhrniem na porovnanie ich:
výhody:                                                                             
  1. rýchla a praktická aplikácia
  2. stačí nalepiť
  3. označia aj oblečenie a aj predmety
  4. vydržia pranie
  5. vydržia sušičku
  6. vydržia umývačku riadu
  7. krásny dizajn
  8. ak vec/oblečenie nepotrebujete mať označené, stačí menovku odlepiť – bezproblémov za 1 sekundu ?
nevýhody:
  1. nedajú sa aplikovať na oblečenie, kde nie je štítok
Po tomto otestovaní pečiatky verzus nálepiek na oblečenie som sa rozhodla pečiatku nezaradiť do našej ponuky, lebo mňa osobne neoslovila a nespĺňala moje kvalitatívne očakávania na produkt, ktorý by som chcela ďalej svojim klientkám ponúkať a presviedčať ich o ich jedinečnosti a kúpe. Preto som si na záver pripravila ako vždy tip ako zbytočne nepodľahnúť lákavým produktovým reklamám na sociálnych sieťach:

A môj tip na záver ako ušetriť na pečiatke na textil:

Pečiatka na textil za mňa je dosť drahá záležitosť, stojí cca 25eur - plus poštovné a pri návšteve predajne ALBI som si uvedomila jej lacnejšiu alternatívu = kúpite si pečiatku s menom = cca 4eur a dokúpite si ku nej atrament na textil (veľa ponúk nájdete vo vyhľadávači) = cca 3-5eur a je to minimálne o 1/3 lacnejšie... 
 

Nálepky s menom si za pár sekúnd objednáte na našom Slovenskom webe: WWW.PUTMYNAME.SK a doprava je ZADARMO?

 
 

Používame cookies, aby sme Vám umožnili pohodlné používanie nášho webu a vďaka analýze dát neustále zlepšovali jeho funkcie, výkon a použiteľnosť. Viac informácií tu.

Vlastné nastavenie cookies