Dnes objednané menovky pošleme v UTOROK  23.4. :)

Free delivery Doprava v SR ZADARMO

Samolepky na oblečenie pre deti do škôlky = vlastná skúsenosť

Označiť menovkami detské oblečenie, papučky, či školské a športové potreby?

Túto otázku si položí asi každá maminka pri nástupe svojho dieťatka do kolektívu. Či už sa jedná o jasličky, škôlku, školu alebo s nástupom rôznych krúžkov, táborov, či dovoleniek. Za našich detských čias maminy vyšívali na oblečenie meno alebo nejaký poznávací znak = u mňa to bola hviezdička. Čo na tom, že aj moja kamarátka v škôlke Janka a aj Veronika mala na svojich veciach vyšité hviezdičky a v tej dobe sme všetci nosili rovnaké veci :)

A tu už chceme s Vami zdieľať spomínaný príbeh, ktorý nám napísala mamina-zákazníčka, ktorá tiež riešila problém ako svojmu dieťaťu označiť veci pri nástupe do škôlky - prajeme príjemné čítanie:

      Minulý rok nastúpila do materskej školy moja dcérka Danielka a prvé čo nás privítalo na dverách jej triedi bolo: „Prosíme o označenie všetkých vecí Vašich detí!!!“ A tak po prvom úspešnom odovzdaní dieťaťa do škôlky, som mala o ďalší stres postarané.ako oznacit detske veciPrišla som domov a začala riešit ako označiť detské veci. Ako moderná mamina som si sadla za počítač a google ma zachránil!  Stačilo mi zadať do vyhľadávača: menovky na oblečenie a kliknúť na správnu stránku a problém spolu so stresom pominul a zostal už iba úsmev na tvári :)

     Objavila som úžasný moderný, praktický, jednoduchý a hlavne pestrý spôsob označenia vecí a to nepreháňam na kompletku všetkých vecí: oblečenie, obuv, školské pomôcky, športové potreby, desiatové boxy, papučky, šiltovky, fľaše na pitie, rupsaky, písacie potreby,...keďže sú tieto menovky vodeodolné, môžu ísť niekoľkonásobne opätovne do práčky, sušičky, chladničky, či umývačky riadu.

     Online som si dokázala za pár minút vytvoriť farebnú NALEPOVACIU MENOVKU. Mohla som si vybrať obrázok, farbu a štýl písma a aj pozadie menovky. Objednávku som vyplnila s požadovanými údajmi, urobila platbu kartou, doprava bola ZADARMO a za pár dní mi pani poštárka s obálkou v ruke klopala na dvere. Pre mňa úplný luxus, žiadne behačky a zháňanie po obchodoch. Všetko za pár minút z pohodlia domova a vybavené. Dcérka ako aj ja sme z nálepiek nadšené a lepíme ich na všetky veci.

Pre mňa je to najpraktickejšia vec na svete po umývačke riadu, práčke, sušičke a vysávača :) Veď tie menovky stačí len NALEPIŤ! Vďaka menovkám od PUTMYNAME.sk sa nemusím nijak obmedzovať a rozmýšlať, či toto balenie nálepiek môžem použiť len na oblečenie, toto zas len na školské potreby, flašky a či toto zas len do papučiek, lebo ich menovky pre deti sú totálne univerzálne.Je mi jasné, že aj takto označená vec sa môže stratiť. Ale už sme si našli po pár dňoch v našej škôlkarskej skrinke stratený svetrík, rukavicu, či hračku. Taktiež aj náš roztržitý ocinko si veľmi pochvaľuje označené veci a nemusí nám volať, akej farby topánočky alebo čiapočku má dnes dcérka vo škôlke. A v neposlednom rade  je to úžasná pomôcka  pre pani učiteľky, aby v spleti troch rovnakých Elzovských alebo Spidermenových tričiek rozpoznali, ktoré komu patrí.

     Asi s nástupom školy už dcérka si bude dávať väčší pozor na svoje oblečenie, ale myslím si, že bude stále vhodné jej označovať školské potreby ako je školská taška, papučky, písacie potreby, či už predmety vyššej finančnej hodnoty ako je mobil,....vtedy by som z vlastnej skúsenosti na menovku dala nielen meno dieťaťa, ale aj môj telefónny kontakt, nech mi v prípade straty, nálezca môže zavolať.

     A teraz s nástupom školských výletov, táborov idem radšej objednať ďalšie balenie menoviek :)

PS: ešte som zabudla napísať, že ak menovku už na oblečení nepotrebujem a chcem ho posunúť ďalej, nie je problém silou nechta menovku celú odlepiť = perfektné.

Vaša spokojná zákazníčka Majka z Beckova.

nalepky do topanok

 WWW.PUTMYNAME.SK

 

 

 

Používame cookies, aby sme Vám umožnili pohodlné používanie nášho webu a vďaka analýze dát neustále zlepšovali jeho funkcie, výkon a použiteľnosť. Viac informácií tu.

Vlastné nastavenie cookies