Free delivery Doprava v SR ZADARMO

Zákulisie výroby menoviek PUTMYNAME.sk

Niekoľkokrát do týždňa sa stretávame s otázkou, že keď si u nás dnes objednáte menovky, či už najbližší deň, dva ich viete mať k dispozícii? ...lebo ich súrne potrebujete pre dieťa, ktoré Vám nečakane zobrali do škôlky, ide do tábora, alebo Vám babičku zobrali do domova seniorov, či nemocnice a personál od Vás vyžaduje, aby všetci mali svoje veci viditeľne označené.

Bohužiaľ, aj keby sme veľmi chceli promptne našim zákazníkom vyhovieť a menovky hneď na ďalší deň odoslať, tak to z technických dôvodov nedokážeme.

Zhrnuté body, prečo treba na menovky čakať pár pracovných dní:

  1. MENOVKY S VAŠIM MENOM NEMÁME SKLADOM, lebo  sú vyrábané na mieru, na presne špecifikovanú požiadavku zákazníka, lebo každý máme iné meno, priezvisko, prípadne telefónne číslo.
  2. PRACUJEME LEN POČAS PRACOVNÝCH DNÍ = počas sviatkov tiež nepracujeme a keď si napr. objednávku urobíte na Veľkonočný piatok, tak my sa ku nej dostaneme najskôr až v utorok po sviatkoch a zbytočne nám rozhorčene voláte, že ste si už pred 5 dňami urobili objednávku a menovky Vám ešte stále neprišli.
  3. MENOVKY TLAČÍME NARAZ, NIE JEDNOTLIVO = je to z dôvodu, že naše nálepky s menom sú vyrábané na špeciálnom vodeodolnom papieri, ktorý musí spĺňať najvyššiu kvalitu pri styku s vodou, teplom, ale aj s mrazom. Tento typ papiera nám dodávateľ vie dodávať len vo veľkom vale so  šírkou 2m  a v  50metrovej dĺžke. Je to obrovský kus papiera, na ktorom môžu tlačiť len profesionálne tlačiarenské stroje.  

    Takže objednané 1balenie menoviek  vo formáte A5, je tlačené s x ďalším množstvom objednávok naraz a preto musíme pár dní čakať, kým sa nám nazbiera určité množstvo objednávok, aby sme mohli spustiť tlač a aby aj tlač bola efektívna. Pri tlači nám určitú dobu zaberie nielen príprava papiera, ale aj zahrievanie stroja, aby toner/farby boli počas celej tlače rovnakej kvality. Následne po vytlačení x kusov menoviek, celý tento papier presúvame do ďalšieho stroja – plotera, ktorý musí ešte každú 1 menovku orezať. Tento proces je taktiež veľmi sofistikovaný, lebo papier musíme založiť do stroja na milimeter presne, aby  zle nezrezával okraje menoviek a taktiež hĺbka rezu musí byť taktiež na milimeter dodržaná, lebo ak by bola väčšia, tak menovky by sa pri odlepovaní odliepali spolu aj s podkladovým papierom, alebo keby rez bol prislabý, tak zas menovky by sa zle odliepali = toto sa nám bohužiaľ stalo na začiatku roka 2024 po výmene noža na plotery.

  4. PROCES SPRACOVANIA OBJEDNÁVOK – po prijatí Vašej objednávke do nášho systému, musíme čakať do ďalšieho pracovného dňa na výpis z banky, aby sme si overili platbu (banky výpisy počas sviatkov a víkendov neaktualizujú.) Po obdržaní platby, môžeme objednávku s menovkami posunúť na spracovanie do tlače (popis tlače sme spomenuli vyššie)

    Po vytlačení menoviek z tlačiarní,  nastáva v kancelárii triedenie menoviek s faktúrami. Jednotlivý orez menoviek na formát A5:

    Keď sa nám všetko šťastlivo podarí napárovať (žiadna menovka nám nechýba a nič sa nechtiac v tlači nepokazilo), tak menovky s faktúrami triedime podľa požiadaviek klienta akým spôsobom menovky chce poslať = či už je to list, list 1.trieda, doporuč. list, doporuč.list 1.trieda, kuriér = a následne ich nahadzujeme do systému pošty a balíme, aby boli pripravené na odoslanie.

    Touto cestou by sme Vás chceli poprosiť vždy o kontrolu svojej adresy, či je správne vyplnená, nehovoriac o zle označenej schránke (zastupujúca poštárka počas prázdnin večný problém) , lebo ak sa nám zásielka vráti, tak prejde opäť kopec času, kým si situáciu odkomunikujeme, aby zásielka už bola správne doručená.

    Opätovné zasielanie je už spoplatnené 2EUR, čo zahŕňa len najnutnejšie náklady na poštovné/balné.

    SLOV. POŠTA zásielky doručuje LEN počas pracovných dní = na tento fakt netreba zabúdať, hlavne na konci prázdnin, keď je tam viac dní voľna a do toho ešte príde vikend 😉

  5.  NEMÁME ODBERNÉ MIESTO = z tohto dôvodu neponúkame službu osobného odberu. Naše kancelárie sa nachádzajú vo veľkej kancelárskej budove a cesta ku nám je zložitejšia na vysvetlenie. Bohužiaľ po covidovom období si na vlastnú predajňu v Bratislave ešte stále netrúfame.

Ak sme sa až sem dočítali, tak nás veľmi teší Váš záujem o naše menovky a budeme radi, ak nám napíšete nejaké vlastné postrehy, prípadne možnosti, kde by sme sa mohli vylepšiť.Aj keď na prvý pohľad sa to zdá, že veď sú to iba nejaké nálepky, tak za výrobou menoviek PUTMYNAME.sk je x ľudí, ktorým musí objednávka prejsť rukami, až kým sa dostane do  finálnej verzie zabalená v obálke a zasielaná poštou ku Vám domov.

Ďakujeme, že nás podporujete už do r.2016 svojim nákupom a odporúčaním ďalším maminkám 😉

Používame cookies, aby sme Vám umožnili pohodlné používanie nášho webu a vďaka analýze dát neustále zlepšovali jeho funkcie, výkon a použiteľnosť. Viac informácií tu.

Vlastné nastavenie cookies