Dnes objednané menovky budeme posielať v PIATOK 3.4. :)

Free delivery Doprava v SR ZADARMO

Zoznam vecí do školy – 2. ročník

Pri nástupe do 2. ročníka už nie je na rodičovi taká zátaž, viacero vecí dieťa jednoducho použije z 1. ročníka. Týka sa to napríklad peračníku alebo školskej tašky. Niektoré pomôcky je však potrebné dokúpiť.Zošity a učebnice - konkrétne počty zošitov vám vždy špecifikuje triedny učiteľ, vo všeobecnosti sa však používajú nasledovné zošity:

Väčšinu učebníc dieťa dostane zapožičané, niektoré je však nevyhnutné kúpiť.

Všetky zošity a učebnice by malo mať dieťa obalené (nejaké obaly nám možno ostanú z 1.ročníka, ale pre istotu pár nezabudnúť dokúpiť) a označené. Ak nechcete vypisovať menovky pracne na každý jeden zošiť, siahnite po nalepovacích nálepkách do školy. Ponúkame ich vo viacerých variantoch, na školské potreby sa používajú univerzálne nálepky pre deti alebo SELFIE menovky do školy, na ktorých sa nachádza fotka dieťaťa a informácie o škole, aby ste nemuseli pracne vypisovať každý školský zošit.Čo nové treba dokúpiť do 2. ročníka?

Aj tieto veci, vrátane papúč, musia byť označené menom = ideálne použiť samolepiace menovky?

Aj teraz pre istotu pripájame pár informácií o našich nálepkách s menom do školy, aby ste si vedeli správne vybrať z našej stránky = WWW.PUTMYNAME.SK :

– 1 balenie/ 1 meno obsahuje 60 ks štítkov pre deti za 11,99 € = doprava je ZADARMO a s týmto menovkami  do školy označíte komplet všetko čo potrebujete = oblečenie, okuliare, peračník, prezuvky, knihy, kľúče, fľašku na pitie, atď = sú vodeodolné, takže môžu ísť kľudne do práčky, sušičky, chladničky alebo do umývačky riadu.

– 1 balenie/ 1 meno obsahuje 24 ks selfie menoviek za 11,99 € (pri vytváraní menovky si vložíte fotku svojho dieťaťa, vyplníte meno a priezvisko, triedu, názov školy a doma už len dopisujete do prvého riadku konkrétny predmet). Selfie nálepky Vám odporúčame lepiť na obal od zošitu, alebo knihy, lebo ak sa dopoužíva, obal aj s menovkou len jednoducho presuniete na nový a nič nemusíte opätovne vypisovať.

nalepky s fotkou do skolyŽeláme Vám príjemný záver prázdnin bez stresu a úspešný štart do nového školského roka ?

 www.putmyname.sk

 

Používame cookies, aby sme Vám umožnili pohodlné používanie nášho webu a vďaka analýze dát neustále zlepšovali jeho funkcie, výkon a použiteľnosť. Viac informácií tu.

Vlastné nastavenie cookies