Free delivery Doprava v SR ZADARMO

Zoznam vecí do školy – 3. ročník

Ostrielanému 3triednemu školákovi pred nástupom do nového školského roka skontrolujeme všetky školské pomôcky. Nie je však nevyhnutné z nášho pripraveného zoznamu kupovať všetky školské potreby. Ale  po dvoch rokoch školskej dochádzky sa stáva, že peračník, vrecko na topánky, prípadne školská taška začínajú byť opotrebované a možno by si zaslúžili nejaký ten update ;).

Zošity a učebnice - v 3. ročníku predmetov pribúda a preto je aj množstvo a typ zošitov rozšírenejší. V 3. ročníku  sa používajú nasledujúce zošity:

Peračník skontrolujte funkčnosť pier, doplňte chýbajúce alebo pokazené veci. V peračníku tretiaka by nemali chýbať 2 perá (nie prepisovačky, volíme kvalitnejšie ergonomické perá), ceruzky, strúhadlo, guma, nožničky. Deti v tomto veku si už vedia urobiť poznámky, investovať môžete preto aj do kvalitnejších farebných pier. Peračník nezabudnite označiť menom a triedou dieťaťa.

 Telesná výchova

Všetky súčasti telesnej výchovy musia byť označené menom a uložené vo vrecku na TV.

Výtvarná výchova - v kufríku by malo mať dieťa nachystané:

Vrecko na topánky, prezuvky - prezuvky je zvyčajne nevyhnutné kupovať každý školský rok kvôli rastu nohy – označiť menom.

Nové veci vždy označíme menom a triedou, napríklad našimi praktickými menovkami do školy, ktoré vydržia bezproblémov celý rok a máte o starosť s hľadaním vecí menej. Veríme, že aj tento praktický nákupný zoznam pre tretiakov Vám pomohol a budeme sa tešiť na Vašu návštevu u nás: www.putmyname.sk

 

 

 

 

 

 

 

 

Používame cookies, aby sme Vám umožnili pohodlné používanie nášho webu a vďaka analýze dát neustále zlepšovali jeho funkcie, výkon a použiteľnosť. Viac informácií tu.

Vlastné nastavenie cookies