Dnes objednané menovky budeme posielať v PIATOK 3.4. :)

Free delivery Doprava v SR ZADARMO

Na čo dôležité nezabudnúť pri balení vecí pre seniora?

 

Prečo aj seniori potrebujú menovky PUTMYNAME?    

     Ak musíte seniora umiestniť do sociálneho zariadenia, kde sa budú o neho starať 24 hodín denne a mali ste šťastie, že ste našli voľné miesto, následne pri balení vecí prichádza otázka ako rýchlo a jednoducho označiť všetky veci potrebné pri hospitalizácii v danom zariadení?

     Pretože ošetrovateľské domy a nemocnice zvyčajne posielajú všetok odev do hromadnej čistiarne bielizne. V takýchto prípadoch nie je nič výnimočné, ak dôjde k strate alebo v tom lepšom prípade aj vráteniu oblečenia, ale mnohokrát nesprávnemu majiteľovi. Nie je nič príjemné, keď v skrini svojho blízkeho nájdete cudzie veci, a zas následne chýba oblečenie alebo osobné, či hygienické potreby. Personál zariadenia Vám s hľadaním vecí nie vždy je nápomocný a hľadanie je potom častokrát neúspešné.

                       https://www.facebook.com/putmynamemenovky/photos/a.1733239973402314/1978467322212910/?type=3&theater            

     Preto pri prechádzaní zoznamu čo všetko treba pripraviť/zbaliť seniorovi, myslite aj na kúpu menoviek. Menovky sú nálepky s vlastným menom, prípadne s telefónym číslom, adresou, alebo označením čísla izby. Menovky sú vodeodolné, vhodné do práčky, sušičky, umývačky riadu, chladničky, alebo mrazničky. Takúto vlastnú menovku si jednoducho a rýchlo viete sami vytvoriť v pohodlí Vášho domova na počítači cez internetovú stránku www.putmyname.sk.  Úhradu za menovky urobíte buď hneď platobnou kartou alebo platbou cez internet banking a za niekolľko dní Vám menovky prídu doporučene poštou rovno domov. Ak nie ste moc zdatní s prácou s internetom, popýtajte o pomoc niekoho blízkeho, deti, či vnúčatká.

Cena menoviek je 9,99 EUR/60kusov nálepiek a poštovné je zadarmo.

Používame cookies, aby sme Vám umožnili pohodlné používanie nášho webu a vďaka analýze dát neustále zlepšovali jeho funkcie, výkon a použiteľnosť. Viac informácií tu.

Vlastné nastavenie cookies