Menovky budeme opäť posielať v UTOROK 14.5. :)

Free delivery Doprava v SR ZADARMO

Naše podporné projekty = vďaka Vášmu nákupu menoviek

Aj vďaka Vášmu nákupu na stránke PutMyname časť z peniažkov sa odkladá na rôzne podporné projekty. Našou cieľovou skupinou je podpora pre maminky, detičky, prípadne školské zariadenia alebo sociálne zariadenia.

                                                                                            

Preto by sme Vám v tomto blogu radi priebežne prezentovali naše podporné projekty, na ktorých sme sa zúčastnili, prípadne momentálne spoluparticipujeme:

  1. Je nám veľkou cťou, že sme boli oslovení a môžeme spolupracovať na projektoch, ktoré pre naše slovenské publikum pripravuje obľúbená FB stránka: Čo dokáže mama. Projekt ČO DOKÁŽE MAMA - skupina,  je tu pre nás všetky mamky, babičky, ale aj prababičky .
    Viackrát sme poskytli baličky menoviek do tomboly alebo aukcie, ktoré boli organizované touto FB stránkou. Možno práve Vy ste si vydražili naše menovky a pomohli ste spravnej veci.
  2. Boli sme oslovení pri pomoci 2 detičkám Mišky a Miška, ktorí sa narodili predčasne s viacerými zdravotnými problémami. Maminke sme ponúkli vlastný výber menoviek pre svoje detičky, aby sme jej aspoň troška ulahčíli balenie vecí a ich každodennú identifikáciu. Farebným menovkám so zvieratkami sa tešili nielen detičky, ale aj  rodičia :) Menovky sú  ich veľkí každodenní pomocníci, lebo jednoduchou nálepkou s menom maminka rýchlo identifikuje oblečenie detičiek a taktiež ma nimi označené všetky poháriky, fľašky na pitie, zdravotné pomôcky, hračky, ale aj dózy s potravinami. Sme radi, že im menovky dobre slúžia!

                                                                             https://www.facebook.com/pg/putmynamemenovky/reviews/?ref=page_internal

 

Najnovšie pracujeme na aukcii pre dvojičky Meli a Ninku, o výsledku aukcie Vás priebežne budeme informovať a veríme že vďaka naším menovkám vyzbierame pre dievčatká peniažky, ktoré im aspoň trošku uľahčia život. Samozrejme oslovíme aj rodičov a sponzorsky ponúkneme na výber naše menovky :) Do tejto aukcie sa môžete aj vy zapojiť cez už spomínanú FB stránku: Čo dokáže mama - skupina .

Touto cestou Vám v mene celého tímu PutMyname.sk chceme poďakovať, že nakupujete u slovenského výrobcu a tým aj podporujete nás všetkých.

Spolu dokážeme viac! Ďakujeme za Váš nákup menoviek

 

 

 

Používame cookies, aby sme Vám umožnili pohodlné používanie nášho webu a vďaka analýze dát neustále zlepšovali jeho funkcie, výkon a použiteľnosť. Viac informácií tu.

Vlastné nastavenie cookies