Free delivery Doprava v SR ZADARMO

O nás - Vznik značky PutMyname

                                                                                              

     Ahojte, volám sa Katka. Som veľmi rada, že ste zavítali na moju stránku PutMyname a zaujíma Vás, ako to s menovkami vlastne celé začalo :) Som mamina na materskej dovolenke, ktorej životná skúsenosť priniesla do cesty nápad s menovkami.

     Ako to už v živote chodí, celé to bola jedna veľká súhra životných udalostí, ktoré sa mi začali pliesť do cesty v septembri, roku 2015, keď moja dcérka Sofinka (3r) začala chodiť do škôlky a ja som v tom čase ležala v nemocnici. Na konci októbra, keď som bola prepustená, som doma našla x cudzích vecí zo škôlky a kopec našich vecí, zas naopak, chýbalo. Manžel považoval obsah škôlkarskej skrinky automaticky za náš majetok a tak, čo v nej našiel, to zobral domov. A to bol môj prvotný podnet, kedy som začala hľadať možnosti, ako vyriešiť tento problém s označením detských vecí, no bohužiaľ okrem centrofixy a ihly, s ktorou nie som ani náhodou kamarátka, som nič nenašla.

     Následne sme šli na dovolenku k mojej kamarátke Evke do Veľkej Británie. Má 2 detičky, ktoré navštevujú školské zariadenia a na ich veciach som objavila presne to, čo som hľadala = menovky. Mali nimi označené všetko: fľašky na pitie, bundy, čiapky, topánky, školské potreby a aj veci na krúžky. Úplne som žasla nad vlastnosťami tejto "obyčajnej" nálepky, ktorá aj po opratí stále drží a nezoškriabe sa. Hneď som začala pátrať, kde také nálepky môžem zohnať aj pre svoju dcérku. Evka mi ukázala web, kde si viem menovku celú krásne nadizajnovať, teda zadať vlasné meno, farbu, typ písma a ešte si aj vybrať farebný obrázok. Následne po uhradní mi zásielka s menovkami príde poštou priamo domov. Menovkám som sa veľmi tešila, no ich cene, ktorá sa mi zobrazila na bankovom výpise po prerátaní kurzového rozdielu, už bohužiaľ nie. A v tej chvíli sme si s manželom povedali, že tento skvelý produkt musíme doniesť aj do slovenských domácností. A hlavne, za priaznivú cenu pre všetkých.

     A tak sa začal písať príbeh jedného skvelého vylepšováku pre náš aj váš život - príbeh menoviek. Jednoducho sa len nalepia, sú vodeodolné, a tak sa môžu používať skoro na všetky veci, ktoré napríklad potrebujete opätovne oprať alebo umývať v umývačke riadu, alebo používať v exteriéri. A oni stále krásne držia a nezoškriabu sa! Sú skvelými a hlavne praktickými pomocníkmi na identifíkáciu vecí.

Naše hlavné body pri spúšťaní webu www.putmyname.sk boli:

1. bod: aby všetky naše menovky boli praktické - teda nalepovacie.
V modernej domácnosti už žiadne domáce práce navyše nechceme, ani nažehlovanie a ani vyšívanie
2. bod: vytvoriť jednoduchý, rýchly a intuitívny postup pri dizajnovaní a objednávaní menoviek
Cez našu webovú stránku si sami zadáte vlastné meno, zvolíte si vlastný typ a farbu písma, vyberiete si z množstva farbených a milých obrázkov/ikoniek a taktiež je možnosť výberu vlastného pozadia menovky. Celé nadizajnovanie a následné objednanie menovky zaberie max. 5minút a po cca týždni Vám zásielka s menovkami príde poštou priamo domov.
3. bod: menovky za prijateľnú cenu a bez ďalších skrytých poplatkov.
Balenie menoviek na oblečenie obsahuje 60ks nálepiek/ 1meno v celkovej hodnote 9,99 EUR (vrátane poštovného- doporučene, aby sa žiadna zásielka nestratila).
Menovky do topánok obsahujú 24ks nálepiek/1meno/9,99EUR vrátane poštovného.

     Veľmi som vďačná za každú povzbudivú a pozitívnu spätnú väzbu na skúsenosti s našimi menovkami, lebo to ma napĺňa, baví a robí mi radosť, že sa ľudia tešia aj z takýchto maličkých a praktických vecí, ktoré im uľahčujú a spríjemňujú život.

Verím, že menovky všetkým mojím zákazníkom skvelo slúžia, lebo moja najlepšia reklama je spokojný zákazník, ktorý nás ďalej odporúča.

Zdieľajte spolu s nami na sociálnych sieťach, ako su vám PUTMYNAME MENOVKY skvelí pomocníci (s hashtegom) #putmynamemenovky.

Katarína Kulichová

 

Používame cookies, aby sme Vám umožnili pohodlné používanie nášho webu a vďaka analýze dát neustále zlepšovali jeho funkcie, výkon a použiteľnosť. Viac informácií tu.

Vlastné nastavenie cookies