Free delivery Doprava v SR ZADARMO

Žiadosť o pandemické ošetrovné od 11. - 18. januára 2021

     Na pandemické ošetrovné, pri prevádzke MŠ a ZŠ od 11. - 18. januára 2021, budú mať nárok rodičia, ktorí sa osobne a celodenne starajú o dieťa mladšie ako 11 rokov, (prípadne ZŤP do dovŕšenia 18. roku). A to v prípade, že škola alebo škôlka, bude uzatvorená na základe rozhodnutia ministra alebo zriaďovateľa a ak dieťa nebude navštevovať ani školský klub.
Podmienky na splnenie nároku na pandemickú OČR:?osobné a celodenné ošetrovanie dieťaťa do dovŕšenia 16. roku života, ktorého zdravotný stav na základe potvrdenia ošetrujúceho lekára takéto ošetrovanie nevyhnutne vyžaduje.
?môžu získať len rodičia, ktorí nedosahujú príjem z činnosti zamestnanca v období starostlivosti o dieťa (teda nevykonávajú prácu formou  formou home office).
?„V prípade, ak už vám bol počas krízovej situácie (od 12. marca 2020) priznaný nárok na pandemické ošetrovné, novú žiadosť nepodávate. Koncom januára 2021 pošlite iba čestné vyhlásenie k žiadosti o ošetrovné," .Žiadosť o ošetrovné - TU
?„V prípade, ak ste ešte o pandemické ošetrovné nežiadali, pošlite žiadosť o pandemické ošetrovné," komentovala poisťovňa s tým, že následne koncom januára je potrebné zaslať aj čestné vyhlásenie.https://www.putmyname.sk/
TIP na záver: kým máte detičky v bezpečí domova, zaobstarajte im nálepky s menom, ktorými jednoducho a rýchlo označíte všetky veci do škôlky/školy. V dnešnej dobe je extrémne nevyhnutné, aby si deti medzi sebou zbytočne nezamieňali cudzie veci. Takto predídeme vzájomnému šíreniu vírusu. Vďaka nalepovacím menovkám si deti svoje veci hneď poznajú a aj pani učiteľky presne vedia komu ktoré rukavičky, pyžamká, či fľašky na pitie patria. 1 balenie obsahuje 60ks nálepiek v hodnote 10,99EUR, doprava zadarmo rovno k Vám domov. Menovky sú vodoedolné, takže veci môžete kľudne dávať do práčky, sušičky, či umývačky riadu. Viditeľne menovkami označte oblečenie, papuče, fľašky na pitie, či celý školský peračník, alebo knihy. Je to také jednoduché, stačí kliknúť na www.putmyname.sk, objednať a len nalepiť :)

https://www.putmyname.sk/

Používame cookies, aby sme Vám umožnili pohodlné používanie nášho webu a vďaka analýze dát neustále zlepšovali jeho funkcie, výkon a použiteľnosť. Viac informácií tu.

Vlastné nastavenie cookies