Dnes objednané menovky budeme posielať v PIATOK 3.4. :)

Free delivery Doprava v SR ZADARMO

Zoznam vecí do školy – 4. ročník

Tri roky školskej dochádzky sa prejavia aj na výzore vecí, štvrtákovi treba preto niečo dokúpiť. Deťom sa môže zmeniť vkus a preferencie, preto zrazu školská taška, ktorá bola vhodná pre prváka, už pri štvrtákovi nie vždy obstojí. Zároveň však netreba kupovať veci len aby boli nové/moderné, dbajte najmä na ich funkčnosť. Zošity a učebnice:

Všetky zošity musí mať dieťa obalené, na vrchu musí byť uvedené meno a trieda dieťaťa. Ak chcete označiť všetky zošity jednotne a efektívne, siahnite po personalizovaných menovkách, či už s fotkou dieťaťa (selfie menovky) alebo len s menom a priezviskom (univerzálne menovky).

V závislosti od školy buď dieťa všetky učebnice dostane, alebo si niektoré musí zakúpiť. Učebnice by malo dieťa odovzdávať v takom stave, ako ich dostane, preto na ne vyberajte kvalitné a odolné obaly. Každá učebnica sa označuje menom dieťaťa.

Peračník - štvrták by mal mať v peračníku:

V tomto ročníku pribúdajú aj nové pomôcky, ktoré využije na matematike – kružidlo, náhradné náplne do kružidla, rôzne pravítka (trojuholníkové, 20 cm, 30 cm), uhlomer.

Telesná výchova - výbava ostáva rovnaká ako v predchádzajúcich ročníkoch

Vrecko na telesnú, vrátane tenisiek a oblečenia označiť. Menovky, ktoré vydržia aj pranie, vám poslúžia po celý rok. Vyhnete sa tak neželaným zámenám a stratám oblečenia, ktoré sú v detských kolektívoch bežné.

Výtvarná výchova - kufrík alebo krabica by mali obsahovať:

Vrecko, prezuvky - nové prezuvky, z vnútornej časti radšej ešte stále označme menom.

– 1 balenie/ 1 meno obsahuje 60 ks nálepiek s meom za 11,99 € = doprava je ZADARMO a s týmto menovkami označíte komplet všetko čo do školy potrebujete = oblečenie, šiltovky, perá, papuče, knihy, kľúče, fľašku na pitie, atď = sú vodeodolné, takže môžu ísť kľudne do práčky, sušičky, chladničky alebo do umývačky riadu.WWW.PUTMYNAME.SK 

Používame cookies, aby sme Vám umožnili pohodlné používanie nášho webu a vďaka analýze dát neustále zlepšovali jeho funkcie, výkon a použiteľnosť. Viac informácií tu.

Vlastné nastavenie cookies