Free delivery Doprava v SR ZADARMO

Zoznam vecí do školy pre 1. ročník

Nachystať všetky potrebné veci pre budúceho prváčika si vyžaduje viacero príprav a nákupov. Mnoho rodičov, hlavne ak sa jedná o prvé školopovinné dieťa, nevie čo všetko je potrebné kúpiť. Preto vám prinášame všeobecný praktický zoznam nevyhnutných vecí, ktoré bude budúci prváčik potrebovať.Jednotlivé zložky zoznamu sa môžu mierne líšiť podľa požiadaviek p. učiteliek. Na základe toho odporúča svojim žiakom konkrétne produkty. Viac detailov sa preto vždy dozviete na rodičovskom združení, ktoré sa uskutočňuje zvyčajne pred nástupom do školy.

 Zošity a učebnice  - medzi bežne používané zošity v 1. triede patria zošity typu, ktoré odporúčame kúpiť:

Každý zošit a učebnica musia byť viditeľne označené. Samozrejme nezabudne si k zošitom nakúpiť aj obaly. Odporúčame kúpiť obaly také na dotyk tvrdšie, lebo tie mäkké sa veľmi rýchlo pokrčia, či dotrhajú. Kúpu obalov odporúčame vo väčšom množstve a rôznych veľkostí, lebo knihy zo školy sa každým rokom menia na jednotlivé ročníky.

NÁŠ TIP: Najpraktickejšou formou na rýchle označenie školských zošitov sú naše SELFIE MENOVKY s predtlačeným menom a priezviskom dieťaťa a taktiež jeho triedou, školským rokom. Takáto menovka uľahčí prácu nielen Vám pri zdĺhavom vypisovaní zošitov, ale aj učiteľovi, ktorý hneď podľa fotky vie zaradiť, komu daný zošiť patrí. Menovky s fotkou môžu byť malým, ale praktickým detailom, ktorý dieťaťu uľahčí prvé dni v škole, že si hneď pozná svoju knihu, či zošit, ale aj učiteľ si rýchlejšie zapamätá meno žiaka. Taktiež tieto zaujímavé menovky s fotkou podporia vzťah dieťaťa k danej veci, dokážu si lepšiť uvedomiť, že zošiť patrí jemu a treba sa oň náležite starať. Selfie menovky odporúčame nalepiť na obaly od zošitov, lebo ak sa zošit vypíše, tak len jednoducho obal vymeníte na nový zošit a už nič nemusíte vypisovať ?menovky s fotkouVäčšinu učebníc dieťa dostane zapožičaných v škole, niektoré je však nevyhnutné zakúpiť (najmä učebnice na cudzí jazyk a rôzne pracovné listy, do ktorých dieťa priamo vpisuje). Učebnice aj pracovné listy musia byť označené. Ak nechcete používať selfie menovky, kľudne použite aj našu univerzálnu menovku s menom dieťaťa na rýchle označenie školských potrieb.

Peračník

Väčšina prváckych p.učiteliek odporúča v prvom polroku písanie ceruzkou s číslom 2.

Následne od druhého polroka môže dieťa písať perom.

Je na vás, aký druh pera si vyberiete (plniace alebo bombičkové). V každom prípade by však malo byť pero určené na prvé písanie, lacnejšie prepisovacie perá nie sú pre prváka vhodné. Pri výbere teda dbajte na to, aby bolo pero ergonomické, čím sa podporí správny úchop a písacie návyky.

 Okrem pera a ceruzky by sa mali v peračníku nachádzať ešte:

Peračník je taktiež vhodné označiť, pretože nezriedka sa stáva, že deti v jednej triede majú rovnaké školské pomôcky.veci do skoly Iné pomôcky na špecifické predmety:

 Kufrík na výtvarnú výchovu by mal obsahovať:

 Kufrík (postačí aj krabica z topánok) musí byť označený menom dieťaťa.

 Vrecko s telesnou výchovou:

 Všetky veci vo vrecúšku a aj samotné vrecko nezabudnúť označiť menom ?

Ďalšie pomôcky, ktoré prvák potrebuje:

Aj tieto veci, vrátane papúč, musia byť označené menom = ideálne použiť nálepku s menom?

Len na zhrnutie, aby ste si vedeli správne vybrať z našich menoviek do školy = WWW.PUTMYNAME.SK :

– 1 balenie/ 1 meno obsahuje 60 ks nálepiek s meom za 11,99 € = doprava je ZADARMO a s týmto menovkami označíte komplet všetko čo do školy potrebujete = oblečenie, šiltovky, perá, papuče, knihy, kľúče, fľašku na pitie, atď = sú vodeodolné, takže môžu ísť kľudne do práčky, sušičky, chladničky alebo do umývačky riadu.

– 1 balenie/ 1 meno obsahuje 24 ks nálepiek za 11,99 € (Online si do menovky vložíte fotku svojho dieťaťa, vyplníte celé meno, triedu, názov školy a doma už len dopisujete konkrétny predmet)

nalepky do skolyVeríme, že sme Vám týmto praktických zhrnutím vecí do 1.ročníka uľahčili štart do nového školského roka a želáme veľa úspechov budúcim školákom ?

skola vola

www.putmyname.sk

Používame cookies, aby sme Vám umožnili pohodlné používanie nášho webu a vďaka analýze dát neustále zlepšovali jeho funkcie, výkon a použiteľnosť. Viac informácií tu.

Vlastné nastavenie cookies